Våre hytter

Alle turistforeningshyttene i Okstindmassivet er ubetjent og har ikke proviant. Kjennsvasshytta, Gressvasshytta, Gråfjellhytta og Rabothytta er låst med DNT’s standardnøkkel.  Steinbua er ikke låst. Hyttene er ulikt utstyrt. Kjennsvasshytta, Gråfjellhytta,Gressvasshytta og Rabothytta er fullt utstyrt og her kan du overnatte i lakenpose. På Steinbua er sovepose påkrevet – vi anbefaler heller ikke overnatting i denne hytta.

Viktig: Når Hemnes Turistforening arrangerer organiserte turer til hyttene våre er det stor fare for at hyttene er fullbelagt av turdeltakerne. Sjekk derfor turkalenderen vår før du legger ut på tur. Vi oppfordrer også andre som organiserer turer til hyttene våre om å sjekke om det er andre planlagte aktiviteter i regi av HTF på planlagt tidspunkt