Vertskap på Rabothytta.

Rabothytta og Klemetstua
Rabothytta og Klemetstua Foto: Svein Arne Brygfjeld

Det er enda ikke for sent å melde seg som vertskap på Rabothytta sommeren 2021.

Gå inn her for mer informasjon: https://rabothytta.dnt.no/vertskap/


Hvorfor vertskap?

Rabothytta er veldig populær. Her har vi mange gjester, som overnatter, og enda flere kommer på dagsbesøk. Ja, vi har så mange at vi trenger noen til å se etter at hytta har det bra. Samtidig vil vi at gjestene har det bra, og at fjellvandrerne kan få litt ekstra service og informasjon. Som vert på Rabothytta er du Rabothyttas og Hemnes Turistforening sitt ansikt utad. Spesielt vil vi at folk føler seg velkommen til hytta, samtidig som de forstår at det er ei DNT-hytte de har kommet til.


Takk for at du stiller opp - vi er veldig glade for at du hjelper til med å gi turfolk et supert tilbud i noe av det beste Nord-Norge har å by på av fjellopplevelser!

Foto: Siv Bårdsen

Som vert får du bo i vår flotte sikringshytte, Klemetstua, som sto ferdig i 2019. Som vert på Rabothytta får du mange gode møter med andre turglade fjellvandrere mens du serverer vaffelkake og kaffe. 

Foto: Siv Bårdsen

Dette er Jan Vidar og Bjørnar. De har reist helt fra Stavanger for å feire at de har nådd målet om å besøke 100 DNT hytter. De syntes det satte en ekstra spiss på markeringen at Rabothytta er hytte nr. 500.

Skrevet av Siv Bårdsen 24. juli 2021