Tur til Oksskolten

17. juli kl. 08:00
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Hemnes Turistforening
Indre Helgeland (se kart)

Velkommen til tur opp til Nordnorges høyeste fjelltopp. Oppmøte på parkeringsplassen ved stiens begynnelse kl 08.00. Turen er på ca 7,3 km en vei og vi skal opp ca 1500 høydemeter. Beregnet tidsbruk ligger på 10-11 timer. Turen er krevende og du bør ha ordentlige fjellsko og gjerne gamasjer. Om det er varmt i lavlandet kan det være kaldt i høyden så pakk med rikelig med varme klær. Ta ellers med godt med mat og drikke, breutstyr får du låne hos foreninga. Turavgift kr 300 for ikke-medlemmer og kr 200 for medlemmer. Betales på VIPPS 35355.

Turledere: Morten Fineide, Johan Bjørnar Valla og Ros-Mari Emilsen.

Tur til Oksskolten

Kontaktinformasjon: