Turer og aktiviteter

HTF arrangerer mange turer gjennom hele året der foreninga stiller med turleder. Turene er åpne for alle, og det stilles i liten grad krav til spesielt utstyr eller at deltakerne er i veldig god form. Ta gjerne kontakt med de som er satt opp som turleder i turprogrammet. Turprogrammet for utskrift finner du til høyre på siden.

Merkede turtraseer

For at også de som er litt ukjente lettere skal finne fram har foreninga merket mange ulike turer. De er forskjellige i lengde og vanskelighetsgrad. Noen er korte, noen lange, noen er bratte, andre slakke. Fire av traseene er med i Nordlandsruta. Se på kartet, kontakt oss. Vi hjelper gjerne til om du lurer på noe. Men aller helst: Ta føttene fatt og prøv de merkede traseene!!!

Okstindmarsjen

Annethvert år arrangeres Okstindmarsjen. Det er det største og mest krevende arrangementet i foreninga, og også den lengste fotturen vi arrangerer. I løpet av ei helg får man se øst- og nordsida av Okstindan og noe av det fineste vi kan by på av natur i området. De årene vi ikke arrangerer Okstindmarsjen har vi en litt kortere utgave på vestsida, den går fra Bessedøren ved Røssvatnet og nordover til Brygfjelddalen.