Hemnes Turistforening følger DNT sentralt sine satser for medlemskap.

Sjekk medlemsfordeler og priser på medlemskap på DNTs hovedsider

Dersom du ønsker å være medlem i Hemnes Turistforening men bor i en annen kommune, må du ta kontakt med medlemsservice ellers blir du automatisk tilknyttet lokallaget i din bostedskommune.

Medlemsservice tlf: 40001870
E-post:medlem@dnt.no

Åpningstider:
Tirsdag,onsdag,fredag kl. 09.00 – 15.30
Mandag,torsdag kl. 10.00 – 15.30

Med å være medlem i Hemnes Turistforening støtter du arbeidet med å holde løype- og hyttenettet attraktivt for fjellfolket. Medlemsskap hos oss betyr også at du samtidig er medlem i Den Norske Turistforening (DNT) og at du nyter godt av fordelene der. Som medlem bor du billigere i hyttene våre, og du får medlemsbladet Fjell og Vidde i posten i tillegg til Årboka.

Bestill medlemsbevis på papir

Bestill medlemsbevis på papir ved å oppgi medlemsnummeret og postnummeret ditt.

Laster, vennligst vent...

Din bestilling er lagt til behandling, og du vil motta ditt medlemsbevis på papir i posten i løpet av en ukes tid.
Din bestilling er lagt til behandling, og du vil motta ditt medlemsbevis på papir i posten ca. en uke etter at betaling er registrert. Ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no om du har spørsmål.
Vi fant ikke medlemsskapet på den oppgitte kombinasjonen av medlemsnummer og postnummer. Sjekk at du har skrevet riktig og prøv igjen, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no.
Medlemskapet er til behandling, vennligst prøv igjen om noen dager. Har du spørsmål kan du ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no.
En bestilling på dette medlemsnummeret ligger allerede inne til behandling.
En bestilling på dette medlemsnummeret er blitt behandlet i løpet av de siste dagene og er på vei i posten. Ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no om du har spørsmål.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.