Koronainformasjon for våre hytter

Rabothytta i vinterskrud
Rabothytta i vinterskrud Foto: Svein Arne Brygfjeld

Bruken av hyttene i Hemnes Turistforening er litt begrenset på grunn av Korona og smittefare.

Følgende gjelder:

• Muligheten til dagsbesøk kan være begrenset på grunn av 1-meters-regelen. For Rabothytta kan det i perioder komme så mye folk at noen blir avvist. Sørg for at du har med gode klær når du legger ut på tur!

• Hytter kan være fulle selv om det er ledige senger fordi vi ikke vil blande turfølger på samme rom.

• Hyttene leies ut mellom torsdag til mandag. Mandag til torsdag er hyttene stengt fordi de skal stå uten besøk i 72 timer før ny gruppe kan bruke den. På sommerstid med vertskap gjelder ikke dette Rabothytta.

• For å få leie hyttene gå til følgende side: https://htf.dnt.no/hyttekalender/

• Du må ha med deg eget sengetøy eller lakenpose.

• Dagstur til hyttene er tillatt, men det er ikke tillatt å gå inn i hyttene i karanteneperioden mandag-torsdag (unntatt Rabothytta).

• Alle som bruker hyttene må være spesielt nøye med renhold. Vask hendene ofte, og tørk av flater som du er i berøring med.

Vi har økt leieprisen til kr 200,- pr. døgn pr. medlem og kr 400,- for den som ikke er medlem.

Dette gjelder voksne medlemmer. Øvrige priser er som tidligere.

Hvis du har spørsmål, send oss epost: booking@hemnesturistforenig.no

Informasjon i forhold til turaktiviteten finner du her