OVERNATTING/BOOKING

På Rabothytta – og de andre hyttene i Hemnes Turistforening – kan du reservere plass. For Rabothytta sin del kan du reservere ei seng, et rom eller forsåvidt heile hytta. Prisen er for det antall senger du bestiller, og om du er medlem eller ikke. Du gjør det sånn:

A. Gjør deg kjent med romplanen  (i tillegg har vi loftet på 40 kvm og 5 sengeplasser pluss mulighet til flatsenger!), og sjekk kalenderen nederst på sida. Den viser hva som er opptatt natta fra dato.

B. Fyll ut dette skjemaet for reservasjon, og du vil få bekreftelse på epost i løpet av et døgn eller så

C. Ta utskrift av bekreftelsen, og møt opp før kl 20 på ankomstdagen

D. Betal når du har vært der. Du kan betale på bankkto 4512.46.59764 eller på VIPPS : 35353

Sjekk kalenderne under for å se når det er ledig

Selv om man har reservert, oppfordrer vi alle besøkende til å være fleksible slik at det blir plass til besøkende uten reservasjon.

Skoleklasser som reserverer hele hyttene har heller ingen eksklusiv rett til hyttene dersom det kommer besøkende som trenger plass.