booking hos hemnes turistforening

Soverom Rabothytta
Soverom Rabothytta Foto: Svein Arne Brygfjeld

Hemnes Turistforening har booking på sine fire hytteanlegg. På Rabothytta som er den mest populære kan du ønske rom, og det er mulig å reservere rom. For de andre hyttene fungerer booking mer som et varsel til andre om at det er folk der.

Sånn gjør du det:

På Rabothytta – og de andre hyttene i Hemnes Turistforening – kan du reservere plass. For Rabothytta sin del kan du reservere ei seng, et rom eller forsåvidt heile hytta. Prisen er for det antall senger du bestiller, og om du er medlem eller ikke. Du gjør det sånn:

A. For Rabothytta, gjør deg kjent med romplanen  (i tillegg har vi loftet på 40 kvm og 5 sengeplasser pluss mulighet til flatsenger!).

B. Sjekk kalenderen for den respektive hytta lengre ned på sida. Den viser hva som er opptatt natta fra dato.

B. Fyll ut dette skjemaet for reservasjon, og du vil få bekreftelse på epost i løpet av et døgn eller så

C. Ta utskrift av bekreftelsen, og møt opp før kl 20 på ankomstdagen

D. Betal når du har vært der. Du kan betale på bankkto 4512.46.59764 eller på VIPPS : 35353

Sjekk kalenderen under for å se når det er ledig