Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

God jul og godt nyttår

Rabothytta i vinterdrakt.
Rabothytta i vinterdrakt. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen/Bergans of Norway

Hemnes turistforening ønsker alle ei god jul og et strålende nyttår.

Vi i Hemnes turistforening ønsker å takke alle frivillige, medlemmer, besøkende, bidragsytere og samarbeidspartnere for året som har gått.

Dette har vært et annerledes år der vi har måttet endre både hyttedrift og aktiviteter for å være med på den felles dugnaden sammen med resten av verden mot koronapandemien. Vi merket i år en stor pågang av norske turgåere som ønsket å benytte seg av våre hytter og fjell, og på vegne av styret vil vi takke alle frivillige som har stått på for å tilrettelegge med gode smitteverntiltak slik at vi kunne holde hyttene våre åpne. 

Vi fikk i høst ferdigstilt sanitæranlegget på Kjennsvasshytta og bygget om hovedhytta slik at også medlemmer og gjester som er bevegelseshemmet kan benytte seg av tilbudet. Vi vil i 2021 invitere til åpning av det nye anlegget som vi er så stolte av. 

I år har vi også fått bygget to nye bruer slik at stiene våre har fått en oppgradering. Den ene brua er over Raudfjellbekken som er elva du krysser når du går forbi store Målvatn og mot Kjennsvatnet. Den andre brua ligger over Hitterelva på veien fra Skardelva til Oksfjellelva. 

Vi har enda ikke på plass turprogram for 2021 da vi venter spent på hvordan situasjonen i landet og i verden forøvrig skal utvikle seg. 

Styret kan se tilbake til nok et år der vi har fått æren av å samarbeide med engasjerte mennesker som bidrar til å drifte Hemnes turistforening.

Vi ønsker dere alle en fredfylt julefeiring og et nytt år med blanke ark. Skrevet av Siv Bårdsen 22. desember 2020