Nye turledere

9 flotte turledere sammen med kursleder Ketil Dalhaug.
9 flotte turledere sammen med kursleder Ketil Dalhaug. Foto: Siv Bårdsen

Brurskanken turlag og Hemnes turistforening har rekruttert nye turledere under helgas kurs.

Brurskanken turlag, Bodø og omegn turistforening og Hemnes turistforening har i løpet av helga fått tilsammen 9 nye turledere. Fredagen startet med ambassadørkurs der Anne Krutnes og Siv Bårdsen hadde en gjennomgang av foreningene og DNT generelt. På lørdag tilbrakte kursdeltakerne dagen inne på Turisten og gikk igjennom teori sammen med kursleder Ketil Dalhaug. På søndag ble hele dagen benyttet på Korgfjellet. Kursdeltakerne fikk satt teorien ut i praksis. Skodde og nedbør satte en ekstra spiss på dagen.

Hemnes turistforening ønsker Thor - Arne, Ole Morten, Sølvi og Marit velkommen som turledere og vi gleder oss til å dra på tur sammen med dere.

Gruppa samles for å peile ut ny kurs.
Gruppa samles for å peile ut ny kurs. Foto: Siv Bårdsen

Skrevet av Siv Bårdsen 27. oktober 2019