God Jul og Godt nyttår.

Foto: Siv Bårdsen

Hemnes turistforening ønsker alle ei God jul og et Godt nytt år.

Hemnes turistforening ønsker å takke for året som har gått. Vi ønsker å takke frivillige, medlemmer, bidragsytere og samarbeidspartnere. Vi har hatt et år fylt med byggeprosjekter og turaktivitet. Helt på tampen av høsten ble sikringshytta ved Rabothytta ferdigstilt og vi fikk opp råbygget til det nye sanitæranlegget på Kjensvatnet. At vi fikk disse prosjektene i havn er takket være timer med dugnad, dyktige håndverkere, gode materialer og rause bidragsytere. I året som gikk etablerte vi Barnas turlag med eget turprogram og vi startet med å etablere egen seniorgruppe i foreningen. Vi i styret føler oss priviligert som får samarbeide med så mange engasjerte mennesker som bidrar til driften av Hemnes turistforening.

Styret i Hemnes turistforening ønsker alle ei riktig God jul og et strålende Godt nyttår.

Skrevet av Siv Bårdsen 22. desember 2018