Barnas Turlag

9.juni er det offisiell oppstart for Barnas Turlag i Hemnes turistforening. Samtidig som vi markerer foreningens 40 årsdag i Svartebukta.
I Svartebukta vil det bli en egen stand og natursti for alle barn. For alle som melder seg inn i Barnas Turlag FØR 9.juni venter det en overraskelse. Denne deles ut på standen vår. 

Det vil bli en egen side for Barnas Turlag på facebook. Her vil det legges ut diverse informasjon, og også etterhvert en egen Barnas Turlag`s aktivitetskalender. Sesongen avsluttes med premieutdeling til alle barn som har deltatt på fem arrangementer eller fler. 


Barnas Turlag er for alle barn mellom 0 - 12 år (ut året de fyller 12 år)

Vi arrangerer turer/aktiviteter rundt om i Hemnes kommune. Tur til fjæra, tur på fjellet, aktivitet i parker, turbingo, sykkelturer etc.

For å delta må barnet være medlem i HTF eller DNT. Alle innmeldte barn opptil 12 år får tilsendt eget turpass i posten. Barn som vil delta må ha med en voksenperson på turen/arrangementet. 

I tillegg til å melde barna inn via innmeldingsknappen til høyre, vil vi gjerne at dere gir beskjed til Anne Karen på tlf. 412 71063 eller mail a-vasdal@online.no  Vi vil nemlig registrere våre medlemmer i et helt eget medlemsregister :-)