Gjennomført årsmøte

Hemnes turistforening avholdte årsmøte 04.03.18. 37 medlemmer møtte opp til å behandle årets årsmelding og innkomne saker. HTF blir etterhvert å publisere årsmøtereferat.

Anne Karen Vassdal takket for seg som leder av styret og ga stafettpinnen over til Anders Kyllingmo. På bildet over er følgende medlemmer av styret representert: Bjørn Einar Valla, sekretær, Anders Kyllingmo, leder, Tone Bygdåsmo, kasserer, Beate Hagen, styremedlem, Siv Bårdsen, styremedlem og Nils Reinåmo, styremedlem. Følgende medlemmer av styret var ikke tilstede: Eirik Grønning, styremedlem, Åse Valla og Åse Blakstad, varamedlemmer. Etter den formelle delen av møtet var over ble det servering av karbonadesmørbrød og bløtkake. Det ble salg av lodd med mange flotte premier.

Tekst: Siv Bårdsen