Bessedørtur

18. august
Voksne, Ungdom, Seniorer
Hemnes Turistforening
Helgelandskysten, Indre Helgeland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte ved Korgen Vertshus lørdag kl.09.00 for busstransport til Bessedør. Herfra går vi 1.etappe til Oksfjellelva. Turens første dag er lang(ca 16 km i luftlinje), ca 8-9 timer. Vading i breelver kan forekomme ved høy vannføring. Deltakernes bagasje vil bli fraktet med båt. I Oksfjellelva vil det bli anledning å kjøpe seg varmrett og brus mm. Turdeltakerne må selv sørge for mat til begge dagsetappene. Søndag gåt turen videre til Inderdalen i Bryggfjelldalen(ca 9 km luftlinje). Pris kr 500/700 for medlemmer/ikkemedlemmer. Barn gratis.

Bessedørtur

Kontaktinformasjon: