Dugnadsarbeid er selve ryggraden i Hemnes Turistforening. Takket være alle frivillige som står på kan vi tilby 4 godt vedlikeholdte hytteanlegg som ønsker fjellfarere velkommen. De frivillige sørger også for rydding og merking av stier og hvert år stiller folk opp som turledere på våre fellesturer. Det er mange ulike oppgaver i foreningen, og vi ønsker oss stadig flere engasjerte frivillige. Har du lyst til å bidra, ta kontakt.

Div. skjema for frivillige

Til alle hytteverter og donere i HTF: Skjemaene under skal brukes ved alle arrangement der man har inntekt eller utgifter. Samt ved div utlegg og tømming av kontantkasse. Her ligger filer for utskrift ved behov, har du ikke mulighet å skrive ut selv ligger det ferdig utskrevne ark på Turisten. Trykk på teksten under så kommer de ulike skjemaene opp. Takk for at du bidar til et ryddigere regnskap!